Het is een markeringspunt geweest in de strijd om meer veiligheid in de Formule 1." Zijn die wonden al helemaal geheeld? "Dat.

Tijdens het festival zullen diverse Nederlandse topartiesten optredens verzorgen. Shell is als leverancier van het Circuit.

Alfa Romeo presenteert de nieuwe Formule 1-auto op 19 februari, vlak voordat later die dag de eerste testweek van start gaat.

De afgelopen dagen doken op diverse plaatsen in Nederland ineens de Formule 1-wagens van Red Bull op, dit voor het maken van.

Prijsvechter

Op de racedag vormt het dj-trio Kris Kross Amsterdam de hoofdact. De Formule 1, die na dertig jaar terugkeert op het.

Voor de eerstvolgende Franse Grand Prix zal het Circuit Paul Richard aangepast zijn. De aanpassingen zullen best wel impact.

Eredivisie Nos

Zaffeli noemt het circuit uniek en roemt de ligging. Zaffeli legt uit dat het aanpassen van Zandvoort niet zonder risico is.

TDF gaat aangepaste voormalige F1-auto’s verkopen – Tal van merken hebben in de loop der jaren geprobeerd de Formule 1-ervaring naar de gewone sterveling.

maar volgens.

„Australië is altijd een heel speciale plek voor de Formule 1 geweest en zal dat blijven”, meldde de Formule.

in de.

Zo Nu Eerst Een Bavaria

Op zowel het circuit van Austin Texas als dat van Mexico City worden twee races georganiseerd en dat in het nevenprogramma.

Mick Schumacher als nieuwe drijvende kracht? Een terugkeer van de Formule 1 naar het iconische circuit is niet geheel.

2018 Austrian Grand Prix: Race HighlightsFormule 1 steunt slachtoffers bosbranden Australië via unieke veilingen – Fans zullen voor een unieke beleving ook kunnen bieden op een ‘hot lap’ met de safety car op het circuit van Albert Park. Pirelli biedt dan weer een ‘Paddock Club Experience’ aan en dineren met Ross.

Voorstelling Formula ERA @ Circuit Zolder Eind vorig jaar kon u op Autosport.be reeds lezen dat de Formula.

"We horen.

Natuurbeelden

vindt het eerste wereldkampioenschap Formule 1 pas in 1950 plaats. Het kampioenschap bestaat uit zes races in Europa en de.

Hij wijst erop dat de tijd begint te dringen. Op 3 mei wordt er, voor het eerst na 35 jaar, weer een Formule 1-race gereden.

De Formule 1 mag dan elk jaar de Amerikaanse staat Texas aandoen om te strijden op Circuit of the Americas, het is zeker niet.